انتفاد و پبشنهاد
نظر سنجی
انتخاب زبان
به نظرشما کیفیت خدمات بیمارستان درچه سطحی می باشد به نظرشما کیفیت خدمات بیمارستان درچه سطحی می باشد
عالی
خوب
متوسط
بد
تلفن : 6-93 00 77 33 061
العربية العربية English English فارسی فارسی
انتقاد و پیشنهاد ویژه مراجعین و کارمندان


بازآوری

تغذیه و رژیم درمانی

منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۶/۰۶/۱۰
خدمات تغذیه و رژیم درمانی :

واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان آپادانا زیر نظر مستقیم یک کارشناس ارشد تغذیه به عنوان مسئول واحد، 1کارشناس ارشد تغذیه به عنوان جانشین ، 2 سرمهماندار مجرب به همراه با  22 مهماندار باتجربه و آموزش دیده اداره میگردد. 

واحد تغذیه بالینی و رژیم درمانی ، کیترینگ و سلف سرویس بیمارستان تحت نظارت مستقیم این واحد اداره می گردد. 

اقدامات درحال اجرا در واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان آپادانا   به تفکیک بخش های بالینی و پشتیبانی به شرح زیر است: 

واحد تغذیه بالینی: 

  •  مشاوره رژیم درمانی بیماران بستری پس از ارجاع پزشک 
  • حضور در کلینیک تغذیه ، ارزیابی تن سنجی و ارائه رژیم های غذایی به مراجعین 
  • فعالیت کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در زمینه های مختلف زیر:
  • پایش و ارزیابی تغذیه ای کلیه بیماران بستری در بیمارستان و انجام اقدامات متقضی در صورت نیاز 
  •  تنظیم برنامه غذایی مناسب و منطبق با استانداردهای اصول تغذیه بر پایه نوع رژیم بیماران 
  • تنظیم فرمول تغذیه روده ای و تهیه گاواژ های بیمارستانی با توجه به نیازهای متابولیک بیماران 
  • آموزش مبانی اولیه تغذیه به بیماران منطبق با رژیم غذایی ایشان 
  • تنظیم منو غذایی به تفکیک رژیم های غذایی 
  • تنظیم بروشور، پمفلت و کتابچه آموزشی 
  • برگزاری جلسات مدون با مدیر گروه های بالینی بیمارستان در راستای همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر تیم درمان 
  • برگزاری کلاس های آموزشی در رابطه با رژیم های غذایی بیمارستانی با پرسنل واحد تغذیه و واحد پرستاری 

واحد پشتیبانی تغذیه : 

  •   ارائه منوی غذایی متنوع برای پرسنل با درنظرگیری ارتقا کیفیت غذای سرو شده و پیشگیری از اسراف 
  • تنظیم پرسشنامه سنجش رضایتمندی بیماران و پرسنل از کیفیت و نحوه سرو غذا 
  • بررسی و ارائه راهکارهای مناسب و منطقی در جهت اراتقاء سطح کیفی سرویس دهی واحد تغذیه به بیماران و پرسنل 
  • تنظیم استانداردهای مناسب جهت انتخاب پیمانکاران مرتبط با واحد تغذیه 
  • بررسی پیشنهاد پیمانکاران در راستای همکاری با واحد تغذیه بیمارستان و ارائه گزارش جامع به واحد مدیریت 
  • برگزاری دوره های آموزشی مدون به پرسنل درخصوص نحوه طبخ و سرو رژیم های غذایی و رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت محیط 
  • نظارت مستقیم بر نحوه سرو غذای بیماران و انطباق آن با نوع رژیم های غذایی 
  • نظارت مستقیم بر نحوه سرو غذای پرسنل و انطباق آن با اصول و استانداردهای بهداشتی،گرماژ تایید شده و کیفیت غذا 
  • ثبت آمار غذای بیمار و پرسنل وتطابق آن با غذای تحویل گرفته شده از آشپزخانه در راستایی نظارت هرچه بیشتر بر کمیت غذا و جلوگیری از اسراف جهت کاهش هزینه ها 
  • نظارت مستقیم بر نحوه سرویس دهی به بیماران  VIP وCIP 
  • نظرسنجی روزانه از بیماران و بررسی انتقادات و پیشنهادات ایشان