تغذیه و رژیم درمانی
منتشر شده در تاریخ ۱۳۹۶/۰۶/۱۰خدمات تغذیه و رژیم درمانی :
واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان آپادانا زیر نظر مستقیم یک کارشناس ارشد تغذیه به عنوان مسئول واحد، 1کارشناس ارشد تغذیه به عنوان جانشین ، 2 سرمهماندار مجرب به همراه با 22 مهماندار باتجربه و آموزش دیده اداره میگردد.
واحد تغذیه بالینی و رژیم درمانی ، کیترینگ و سلف سرویس بیمارستان تحت نظارت مستقیم این واحد اداره می گردد.
اقدامات درحال اجرا در واحد تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان آپادانا به تفکیک بخش های بالینی و پشتیبانی به شرح زیر است:
واحد تغذیه بالینی:
- مشاوره رژیم درمانی بیماران بستری پس از ارجاع پزشک
- حضور در کلینیک تغذیه ، ارزیابی تن سنجی و ارائه رژیم های غذایی به مراجعین
- فعالیت کلینیک مشاوره تغذیه و رژیم درمانی در زمینه های مختلف زیر:
- پایش و ارزیابی تغذیه ای کلیه بیماران بستری در بیمارستان و انجام اقدامات متقضی در صورت نیاز
- تنظیم برنامه غذایی مناسب و منطبق با استانداردهای اصول تغذیه بر پایه نوع رژیم بیماران
- تنظیم فرمول تغذیه روده ای و تهیه گاواژ های بیمارستانی با توجه به نیازهای متابولیک بیماران
- آموزش مبانی اولیه تغذیه به بیماران منطبق با رژیم غذایی ایشان
- تنظیم منو غذایی به تفکیک رژیم های غذایی
- تنظیم بروشور، پمفلت و کتابچه آموزشی
- برگزاری جلسات مدون با مدیر گروه های بالینی بیمارستان در راستای همکاری و هماهنگی هرچه بیشتر تیم درمان
- برگزاری کلاس های آموزشی در رابطه با رژیم های غذایی بیمارستانی با پرسنل واحد تغذیه و واحد پرستاری
واحد پشتیبانی تغذیه :
- ارائه منوی غذایی متنوع برای پرسنل با درنظرگیری ارتقا کیفیت غذای سرو شده و پیشگیری از اسراف
- تنظیم پرسشنامه سنجش رضایتمندی بیماران و پرسنل از کیفیت و نحوه سرو غذا
- بررسی و ارائه راهکارهای مناسب و منطقی در جهت اراتقاء سطح کیفی سرویس دهی واحد تغذیه به بیماران و پرسنل
- تنظیم استانداردهای مناسب جهت انتخاب پیمانکاران مرتبط با واحد تغذیه
- بررسی پیشنهاد پیمانکاران در راستای همکاری با واحد تغذیه بیمارستان و ارائه گزارش جامع به واحد مدیریت
- برگزاری دوره های آموزشی مدون به پرسنل درخصوص نحوه طبخ و سرو رژیم های غذایی و رعایت اصول بهداشت فردی و بهداشت محیط
- نظارت مستقیم بر نحوه سرو غذای بیماران و انطباق آن با نوع رژیم های غذایی
- نظارت مستقیم بر نحوه سرو غذای پرسنل و انطباق آن با اصول و استانداردهای بهداشتی،گرماژ تایید شده و کیفیت غذا
- ثبت آمار غذای بیمار و پرسنل وتطابق آن با غذای تحویل گرفته شده از آشپزخانه در راستایی نظارت هرچه بیشتر بر کمیت غذا و جلوگیری از اسراف جهت کاهش هزینه ها
- نظارت مستقیم بر نحوه سرویس دهی به بیماران VIP وCIP
- نظرسنجی روزانه از بیماران و بررسی انتقادات و پیشنهادات ایشان